Őszi Programajánlóink kicsiknek és nagyoknak

Szeptember

Szerdán, szeptember 21-én 16-17:30ig lesz az első gyerekfoglalkozás az ősszel az Eloise May Library-ben. Éva és Csenge szeretettel várnak benneteket. Kézművességgel, játékkal, mesével várjuk a gyerekeket! Telefonszámaik: Gonda Csenge 303-356-4914 Farkas Éva 303-386-2290
Cím: 1471 S Parker Rd, Denver, CO 80231 *** Csenge nemrég érkezett hozzánk a Kőrösi Csoma Sándor program keretében, bemutatkozó sorait az őszi programajánló alatt olvashatjátok.

csenge2

Október

KÖNYVKLUB október 1-én, szombaton du. 2-től 4-ig! A téma a legolvasottabb könyvek listája lesz. A programgazda Bodor Évi, vele egyeztessetek a részletekről. Tel.: 303.261.7910

A Denver-i Magyar Református Egyház Tisztelettel és Szeretettel meghívja Önt és kedves családját, barátait (felekezetre való tekintet nélkül), Október 9, 2016 délután 2:00 órakor tartandó Katolikus Misére. A Mise után az alagsorban szeretetvendégséget tartunk, kérjük hozza el kedvenc ételét es süteményét hogy együtt ünnepeljünk.
Helyszín: Path Park Church, 1601 S. Clarkson Street Denver CO 80210
A Misét tartja: Kalinger, Roland-Tabori- Szolnoki pap
Kérjük, bármi kérdéssel forduljanak Apay Ilona Főgondnok Asszonyhoz (303-587-2857), aki ennek az eseménynek a programgazdája.

Október 23-án tartjuk az októberi forradalom 60-ik évfordulóját, ami kiemelt fontosságú szerepet kap az idei eseményeink között. A koszorúzás vasárnap 23-án, du. 2-kor lesz a Hungarian Freedom Parkban utána pedig megemlékezéssel egybekötött négyfogásos diszvacsorára hivjuk vendégeinket a Polish Klub nemrégiben felújitott klubházába. Ez a része a programnak du. 3 órától kezdődik, és a diszvendégünk a los angelesi nagykövetségről dr. Gróf István, vezető konzul lesz. A meghivók emailben, postán és a Facebookon is ki fognak menni hamarosan.
Programgazda Balla Aliz, kérdésekkel hozzá forduljatok 303-859-9827 aliceballa@yahoo.com .

November

KÖNYVKLUB november 5-én, szombaton du. 2-től 4-ig! A téma izelitő hires magyarok élettörténeteiből. A programgazda Bodor Évi, vele egyeztessetek a részletekről. Tel.: 303.261.7910

csenge1

Denverben üdvözöljük Gonda Csengét, akinek üdvözlősorait itt olvashatjátok.

“Kedves denveri Magyarok!
Pár napja érkeztem Szegedről hozzátok, mint a Kőrösi Csoma Sándor Program Ösztöndíjasa! Gonda Csenge vagyok, 28 éves. Francia kommunikáció szakon végeztem Budapesten. Sokat animátorkodtam, gyerekprogramok szervezésében vettem részt otthon, Magyarországon!
Lassan kezdem felvenni az itteni ritmust és készen állok arra, hogy ne csak részt vegyek, hanem segítsek a magyar programok szervezésében is!
Az elkövetkezendő 9 hónapban a helyi diaszpóra közösség minden tagja számára, megfelelő típusú és témájú rendezvényeken, szeretnék elérhető lenni. Kiemelt figyelmet szentelve a fiatal generációk programjaira!
Bátran keressetek, írjatok vagy hívjatok! Szeretném feltérképezni, hogy milyen magyar események zajlanak a mindennapjaitokban, hol lenne szükség a segítségemre!
Bízom az együttműködésben és a közös munkában!
Íme az elérhetőségeim:
email: gcsenge.kcsp@gmail.com
telefon: 303-356-4914
Remélem hamarosan személyesen is találkozunk!
Üdvözlettel:
Csenge”

No comments yet.

Leave a Reply