Nyárvégi Programajánlónk

Mindenkinek köszönjük, aki a Batyus Piknikre jött, és hozott terülj-terülj asztalkát. Bár aznap nagy meleg volt, jó volt látni a tollaslabdázókat, a gyerekeket, akik fociztak, és azokat, akik csak beszélgetni jöttek. A izgalmat az aznapi magyar-belga meccs is fokozta, amit bár meg nem nyertünk, de akkor is szép eredmény volt ameddig eljutottunk az Európa bajnokságon.

Következő eseményünk az évente megrendezésre kerülő piknik, amit az idén is a hagyományoknak megfelelően a Progress Parkban rendezünk ezúttal vasárnap augusztus 14-én délelőtt 11 órától délután 4-ig. A részleteket a plakáton, emailben, postán (Internettel nem rendelkezőknek), és a Facebookon is megtalálhatjátok. Az ajánlatunk nagyaros ebéd (lángos, kolbász, palacsinta) , gyerekjátékok, magyar nyelvű könyvek (antikvár) értékesitése, és baráti focimeccs lesz. Süteményeket a www.sweeteuropentreat.com-on előre megrendelhettek.
Piknik Program:
Helye: Progress Park South Hickory Street, Littleton, CO
Időpont: 2016 augusztus 14, délelőtt 11-től délután 4-ig
Programok:
Megnyitó : 11 órakor
Étel kiszolgálás: 11:30-tól (sült kolbász, lángos és palacsinta)
Szent István napi istentisztelet: du. 1 órától 2-ig
Az istentiszteletet a Magyar származású Miklós (Nick) Cody tartja (magyarul)
Gyerekprogramok folyamatosan (keressétek Farkas Évát)
Football mérkőzés délután 2:30-kor kezdődik

HUCLUB PICNIC AUGUST 2016

Picnic flyer August 2016 En

Szeptemberben ellátogatnak Kolorádóba a Külfüldi Magyar Cserkésszövetség képviselői is, az időpontot és a programot illetően emailben és a Facebookon fogunk tájékoztatni benneteket.
A Bodor Éva által vezetett könyvklub nyári szünetet tart szeptemberig, igy a következő könyvklub szeptember első szombatján, 3-án lesz (változások mindig lehetségesek,ezért kérlek, hogy Bodor Évi vagy a Hungarian Club of Colorado Facebook oldalát nézd meg a dátumhoz közelebb).

Őszi program előzetes:

Az októberi ünnepségre vasárnap, 23-án kerül majd sor, ezúttal hurka-kolbász vacsorán vehettek részt az ünnepség után. Részletekért később látogassatok ide újra és nézzétek az emailjeiteket vagy a Facebook oldalunkat.

Kellemes további nyarat,

A Klub Vezetősége

Comments are closed.