Klubvezetőség

Farkas Dalma

Farkas Dalma vagyok, az ELTE Társadalomtudományi Karán végeztem szociális munkásként (2007) és szociálpolitikusként (2009).
2016-ban költöztem véglegesen az Egyesült Államokba, Westminsterben élek a férjemmel és kislányommal. 2007 óta dolgozom a mentális betegséggel élők szociális és egészségügyi szolgáltatásaiban. Jelenleg rehabilitációs tanácsadó vagyok a WellPower non-profit szervezetnél Denverben.
2019-ben csatlakoztam a Coloradói Magyar Klubhoz. A gyermekprogramokért, adomány szerzésért, és a kommunikációért vagyok felelős.

Szász Attila

Nagybányán születtem, Budapesten érettségiztem, majd USA számos városában éltem. 2018 óta Colorado Springsben élünk, feleségemmel Noémivel, aki úgyszintén erdélyi származású.
A családban igyekszünk a magyar nyelv szépségét aktívan gyakorolni és átadni négy gyermekünknek, hogy ők is eredményesen részt tudjanak venni a coloradói és távoli magyar közösségek életében.
A klub vezetőségével azon magyar kulturális és közösségi érdekekért munkálkodni kötelességünknek érezzük, és ugyanakkor áldásként fogadjuk. Ezen kívül törekszünk elfoglalt magánéletünk mellett a közösségi feladatokat öntudatosan végezni.
Szabad időnket a családdal, gyülekezetünkkel, magyar és amerikai barátainkkal töltjük, lehetőleg minél többet ez állam nyújtotta gyönyörű természeti környezetben.

Green Szvitek Anett

Green Szvitek Anett vagyok, a Pannon Egyetemen végeztem Angol nyelv és Amerikanisztika szakon (2011). 2012-ben költöztem az Egyesült Államokba és az elmúlt 8 évben az amerikai haditengerészetnél szolgáltam mint repülőgép-szerelő. 2023 nyarán érkeztem Coloradóba és azóta a denveri Metropolitan State University-n tanulok egészségügyi informatikát teljes állású diákként. Augusztusban csatlakoztam a Coloradói Magyar Klubhoz és nagy örömmel várom hogy részt vehessek a közösségi programok szervezésében.

Varga Attila

Varga Attila vagyok, Budapesten születtem, habár a családom tősgyökeres zalai az apai ágon. Anno villamosmérnökként végeztem Budapesten a Kandó Kálmán Főiskolán, és kb. 25 éve költöztem az Egyesült Államokba. Egy ötéves karrier miatti költözés kivételével azóta veszek részt a helyi magyar klub eseményein. 2005 óta Longmontban élek, azóta vagyok vezetőségi tag, és ott segítek ahol tudok, de leginkább a műszaki dolgok tartoznak a feladataim közé, mint a weboldal kezelése, email lista, és zeneszolgáltatás.

Comments are closed.