Októberi Programajánlónk

Egy Mérföld Magasan cimmel kerekasztal beszélgető sorozatot inditunk, amire szeretettel várunk minden colorádói magyart és barátaikat, ismerőseiket. Sorozatunk célja, hogy az élő rendezvényeink hiányában összehozzuk egy beszélgetés keretében az itteni magyarságot. Olyan kulturális, hagyományörző vagy más magyarság értékeket szem előtt tartó vendégeket fogunk meghivni, akik munkájukról vagy hobbijukról fognak nekünk mesélni. Utána nyilt beszélgetés keretében lehet a vendégeinkkel beszélgetni. Első alkalommal bemutatjuk ezt az új formátumot, és a Coloradói Klub vezetősége lesz a vendégkör, akikkel tudtok nyiltan beszélgetni, kérdezni, és jobban megismerni őket és kihivásaikat.

Októberi Kerekasztalunk vendége Szabó Gabi, Egy Kávé Micivel könyvek szerzője, rádió műsorvezető a Rádió Bézsnél, és a Mici Talk Show hostesse. A Kerekasztal időpontja vasárnap, október 11-e, délelőtt 10 óra. Jelentkezni előre kérünk a monikaanderson222@gmail címen. A Zoom meeting linkjét előtte nap fogjuk kiküldeni mindenkinek. Szeretettel várunk benneteket!

Aki utólag szeretné megnézni Gabival a Kerekasztal beszélgetést, az itt nézheti meg. Szabó Gabi másfél órán át mesélt érdekesebbnél érdekesebb történeteket a szóvivők régi történeteiről, és persze a saját újabbai közül is. A Bézs Rádióban csütörtökönként hallhatjátok őt élőben is.

Sajnálattal közöljük, hogy nem tudjuk az idén megtartani a megemlékezést az 1956-os magyar forradalomról. Denver Mayor Hancock legújabb rendeletében max. 5 főre korlátozta a csoportos gyülekezéseket. És a Coloradói Magyar Klub igyekszik betartani a COVID19-el kapcsolódó szabályokat. Helyette videoban elküldjük majd a megemlékezést.

We regret to inform you that we will not hold next Sunday’s commemoration of the Hungarian Revolution of 1956. Denver Mayor Hancock limited group gatherings to a maximum of 5 in his latest decree. The Hungarian Club of Colorado complies with the restrictions associated with COVID19.
We will email a video of this year’s memorial.

Októberi Könyvklubunk 3-án lesz megtartva Bodor Évinél. Évinek jelezzétek, hogy jöttök, és tudja hány emberre számoljon.

,

Comments are closed.