2020 Őszi Programajánlónk

Egy Mérföld Magasan cimmel kerekasztal beszélgető sorozatot inditunk, amire szeretettel várunk minden colorádói magyart és barátaikat, ismerőseiket. Sorozatunk célja, hogy az élő rendezvényeink hiányában összehozzuk egy beszélgetés keretében az itteni magyarságot. Olyan kulturális, hagyományörző vagy más magyarság értékeket szem előtt tartó vendégeket fogunk meghivni, akik munkájukról vagy hobbijukról fognak nekünk mesélni. Utána nyilt beszélgetés keretében lehet a vendégeinkkel beszélgetni. Első alkalommal bemutatjuk ezt az új formátumot, és a Coloradói Klub vezetősége lesz a vendégkör, akikkel tudtok nyiltan beszélgetni, kérdezni, és jobban megismerni őket és kihivásaikat.

Elsô online rendezvényünk szeptember 24-én, este 7-8:30-ig lesz. Jelentkezni előre kérünk a monikaanderson222@gmail cimen. A Zoom meeting linkjét előtte nap fogjuk kiküldeni mindenkinek. Szeretettel várunk benneteket!

A Klub Vezetôsége

Októberi könyvklub szombaton, október 3-án délután 2-4-ig a szabadban, Bodor Évi kertjében lesz. Évi mindig érdekes, aktuális témákkal vár bennünket. Kérjük, hogy elôre jelentkezzetek Évinél, ha jönni szeretnétek, hogy Évi tudja pontosan hányan fogtok jönni. Évi telefonszáma (303) 261-7910.
Hozzatok egy jó könyvet megosztani, ajánlani és egy finom ételt vagy italt is.

Comments are closed.