Elindult a Bóbita Gyermeklap

bobitaNagy örömömre szolgál, hogy hírül adhatom egy kiváló és egyedülálló gyermeklap megszületését, mely kiemelten fontos és hiánypótló szerepet kíván betölteni egész Észak-Amerikában. Kutatásaink alapján megállapítottuk, hogy még soha nem volt hasonló kezdeményezés, melynek célja olyan kisgyermekek és kisgyermekes szülők megszólítása lett volna, akik szívükön viselik a magyar anyanyelv fontosságát, akik játékos feladatok és versek, keresztrejtvények és színezők segítségével szeretnék gyermekük nyelvtudását fejleszteni, magyar önazonosságát erősíteni.

A Kaleidoszkóp Hagyományőrző Klub gondozásában megjelenő Bóbita Gyermeklap lehetővé teszi és megkönnyíti a szülők számára ezen fontos célok megvalósítását. Dancs Rózsa főszerkesztő asszony immáron 15 éves szakmai tapasztalattal és nagyszerű rálátással dolgozik azon, hogy a „magyar szó” eljusson és gyökeret eresszen minden emigráns családban. Ezúton pedig nagy szerepet szánva a gyermekeknek, mint a jövő generáció alappiléreinek.

Nagy örömömre szolgál, hogy a lap felelős szerkesztőjével, Kálmán László ösztöndíjas – társammal együtt én, mint grafikai – szerkesztő és a terjesztési ügyek felelőse részt vehettem a Bóbita Gyermeklap megszületésében. Kívánom minden kedves Olvasónknak, hogy nagy örömmel forgassák az újonnan megjelenő gyermekújságot.

Flender Gyöngyi

forrás: http://www.nemzetiregiszter.hu/bobita-gyermeklap

Comments are closed.