Augusztusi-szeptemberi programajánló

Az augusztusi programok között kiemeljük a Szent István királyunk ünnepére rendezett pikniket. Mindenkit szeretettel várunk. A már tradiciónak számító piknikre kicsiket-nagyokat szeretettel várunk. A piknik helyszine a Progress Park lesz, melynek cime 800 W Belleview Ave, Englewood, CO 80110.
A menü kolbász, lángos és palacsinta, amit a helyszínen megvásárolhattok. Az ételek általában gyorsan fogynak, du. 2 után, de lehet hogy előbb is már el szoktak fogyni. Nyugodtan hívjatok barátokat, ismerősöket, amerikaiakat is. Kemping székeket és szabadtéri játékokat javaslunk, hogy hozzatok. Ha van rá érdeklődés, focimeccset is szervezünk.⚽️⚽️⚽️

Új!!! Magyar nyelvtanfolyam indul szeptembertől Sophie Churches irányitásával. New!!! Hungarian language course for beginners start in September! Please, share the news with your friends that are interested. Call Sophy if you’re interested 303.363.0106 or email her at sophy44@comcast.net .

Könyvklub augusztus 5-én és szeptember 9-én Aurorában, a Bodor Évinél szombaton du. 2-4-ig lesz. Kérünk, jelezzétek Évinek előtte telefonon, hogy jöttök: 303.261.7910
Az Évi a változtatás jogát is fenntartja.

(Még mindig) Új!!! Kézműves klub Bell Évánál szeptember 16-án du. 2-4-ig Highlands Ranchen. Gyertek horgolni, kalocsai himzést tanulni, gyöngyöt fűzni. Jelezzétek Évának, ha jöttök. Tel.szám: 720.285.9713 (Bell Éva is fenntartja a változtatás jogát)

Őszi gyerekprogramok:

Ha az eddig Csenge által tartott gyerekfoglalkozások vagy a Magyar Iskola érdekel, érdeklődj Anderson Mónikánál a monikaanderson222@gmail.com emailen vagy a 303.332.8471-as telefonszámon. Ha elég érdeklődő van (6-nál több gyerek), akkor megszervezzük.

Comments are closed.