Magyar Könyvklub

kodexA Magyar Könyvklub Liszkai Andrea kezdeményezésére indult el 2005-ben, Denverben azzal a céllal, hogy kulturális eszmecserét, találkozási lehetőséget teremtsen a kolorádói magyarság részére. A klub jelenleg több mint húsz állandó taggal működik és minden korosztályból szeretettel várják a további érdeklődőket, akik szeretnek olvasni, vagy csak irodalmi körben kellemesen elbeszélgetni. A klubot Bodor Éva (303-261-7910) vezeti 2015-től, és nála rendezzük a találkozókat minden hónap első szombat délutánján 2-4-ig. Könyvajánlataitokat és újabb témákhoz való ötleteiteket mindig örömmel s érdeklődve várjuk. A könyvklub sikerességéhez hozzájárulnak az ízletes sütemények és harapnivalók is.

Aki szeretne könyvet kölcsönözni, arra is van lehetőség. Évát az alábbi e-mail címen lehet elérni: evaabodor@gmail.com

6 Responses to Magyar Könyvklub

 1. Sophy Churche augusztus 14, 2013 at 3:00 #

  Szeretnem ajanlani hogy aki magyar konyvet olvas vagy olvasott az utobbi idoben, szamoljon be rola ezen a lapon, talan mast is erdekelne. Ez egy jo alkalom lenne egy kis muvelodes terjesztesere.

  Peldaul en most voltam Magyarorszagon, es valaki kezembe nyomta Bekes Pal : Csikago cimu konyvet.

  Nagyon elveztem. Csodas iro, csodas konyv. Szegeny iro 55 eves koraban meghalt. De sok remek konyvet hagyott maga utan.

 2. Anderson Mónika április 12, 2014 at 12:52 #

  Mindenkit szeretettel várunk. A programok változatosak, a társaság remek és nem utolsósorban az ételek-italok is bőségesek. Az én könyvajánlóm Lackfi János: Milyenek a Magyarok? című szórakoztató irománya, valamint Kádár Annamária: Mesepszichológia című könyve. Ez utóbbi prespektívába helyezi a gyerekek meséhez való viszonyát és az érzelmi intelligencia fejlesztését gyerekkorban. Nagyon érdekes.

  • Judith Adams május 18, 2014 at 6:24 #

   kernek ertesitest a konyvclub tovabbi talalkozasarol., hol es mikor

 3. Edward Houstman július 26, 2014 at 12:42 #

  Sziasztok!

  Szerintem egy ember jobban tudja megismerni egy népet ha olvassa az a népnek az irodalomát. Ezért szeretnék csatlakozni ehhez a könyvclubhoz. Nem vagyok magyar de imadom a magyar kulturat meg a magyar nyelvet. Szeretném gyakarolni a magyar nyelvi tudásomat beszélgetés és olvasás által.

  Hogyan tudnék csatlakozni? Ingyenes a klub vagy hogyan müködik?

  Nagyon várom egy választ. Szepen köszönöm a segítségeteket!

  • huclub június 5, 2015 at 3:00 #

   Edward es Judit,

   A könyvklub minden hónap első szombatján 2-től van a Bodor Évinél Aurorában. 303.751.5657

Leave a Reply